Mindannyian szeretjük a jó zenét. Foglalkozzunk vele! A 30Hz Collective egy olyan platform, amely azért jött létre, hogy a minőségi zenéket aktívan kutató emberek közösségét támogassa. Tudj meg rólunk többet!

 • Taelimb: 30Hz Collective Podcast Vol. 10 (+Interjú)

  A londoni Taelimb Pegasus című EP-je nagyot ment a Demand-nél, nem is volt kérdéses, hogy felkérjük, készítse ő az új podcastot, és válaszoljon meg pár kérdést nekünk. Végre az is kiderül, hogyan kell kiejteni a Flexout, a Vandal és a Med School skalpjait is begyűjtő producer nevét.

  Tovább »
 • Acid_Lab / Ahmad / Kodama: 30Hz Collective Podcast Vol. 9 (+Interjú)

  Kilencedik podcastunkat Daniel Schwerdel, a három álnéven is alkotó német producer szállítja. Az exkluzív és extramély – csak saját zenéket felvonlutató – szelekció mellé interjú is jár, amelyben emberünk az alteregóiról, a “klasszikus” dnb iránti elkötelezettségéről, felemelő pillanatairól is mesél.

  Tovább »
 • MVRK & Dub Personal: 30Hz Collective Podcast Vol. 8 (+Interjú)

  Kövér ‘MVRK’ Márk és Zentai ‘Dub Personal’ Zoltán párosa elég jól működik együtt bulikban, a két srác szettjei külföldi headlinereket szégyenítenek meg. Éppen ezért nagy öröm, hogy az új 30Hz podcast tőlük érkezik. Szokás szerint őket is kikérdeztük egy kicsit, hogy a mix mellé megtudjuk, merre halad ígéretes karrierjük.

  Tovább »
 • Invadhertz: 30Hz Collective Podcast Vol. 7 (+Interjú)

  Olaszország egyik legforróbb és legváltozatosabb hangzású dnb-csapata manapság az Invadhertz. A srácok készítették új podcastunkat, és egészen bőbeszédűen válaszoltak kérdéseinkre is. A színes mix mellett kicsit körüljárjuk az itáliai szcénát, és belesünk az Invadhertz kulisszái mögé is.

  Tovább »
 • Radicall: 30Hz Collective Podcast Vol 6

  A lengyel Radicall új EP-jéről nemrég írtunk, és a Peace of Mind EP annyira tetszett, hogy fel is kértük a kiváló producert, készítse el soron következő podcastunkat. A nyolcvanperces, változatos mixet – tartva magunkat a hagyományhoz – egy rövid interjú köríti, amelyben a drum and bass aktuális helyzetéről, saját hangzásról és a lengyel szcénáról is szó esik.

  Tovább »
 • 30Hz Collective Podcast Vol. 5 – A drum & bass-”kibeszélőshow”

  Egyéves a 30Hz, szóval épp a legjobbkor csináltuk meg új podcastunkat, így legalább van mivel ünnepelni!

  Tovább »