Mindannyian szeretjük a jó zenét. Foglalkozzunk vele! A 30Hz Collective egy olyan platform, amely azért jött létre, hogy a minőségi zenéket aktívan kutató emberekből álló közösséget hozzon létre. Tudj meg rólunk többet!

 • Taelimb: 30Hz Collective Podcast Vol. 10 (+Interjú)

  A londoni Taelimb Pegasus című EP-je nagyot ment a Demand-nél, nem is volt kérdéses, hogy felkérjük, készítse ő az új podcastot, és válaszoljon meg pár kérdést nekünk. Végre az is kiderül, hogyan kell kiejteni a Flexout, a Vandal és a Med School skalpjait is begyűjtő producer nevét.

  Tovább »
 • Leo Wood: “A legjobb pillanataim mindig újak és még kiadatlanok!” (Interjú)

  Leo Wood napjaink dnb-szcénájának egyik legjobb vokalistája. Neve szerepelt már a Spearhead, a Fokuz vagy a CIA címkéjén is, most pedig szintet lép, és saját EP-vel jelentkezik. Nem is lehetne aktuálisabb időpont meginterjúvolni őt!

  Tovább »
 • Interview: Leo Wood

  Leo Wood is one of the most talented dnb vocalists recently. Having releases on Spearhead, Context Audio or Fokuz, she is ready for the next step: an own EP. It is time for an interview, isn’t it?

  Tovább »
 • Acid_Lab / Ahmad / Kodama: 30Hz Collective Podcast Vol. 9 (+Interjú)

  Kilencedik podcastunkat Daniel Schwerdel, a három álnéven is alkotó német producer szállítja. Az exkluzív és extramély – csak saját zenéket felvonlutató – szelekció mellé interjú is jár, amelyben emberünk az alteregóiról, a “klasszikus” dnb iránti elkötelezettségéről, felemelő pillanatairól is mesél.

  Tovább »
 • MVRK & Dub Personal: 30Hz Collective Podcast Vol. 8 (+Interjú)

  Kövér ‘MVRK’ Márk és Zentai ‘Dub Personal’ Zoltán párosa elég jól működik együtt bulikban, a két srác szettjei külföldi headlinereket szégyenítenek meg. Éppen ezért nagy öröm, hogy az új 30Hz podcast tőlük érkezik. Szokás szerint őket is kikérdeztük egy kicsit, hogy a mix mellé megtudjuk, merre halad ígéretes karrierjük.

  Tovább »