Plasma Audio 026: Skeptical, Safire, Morph, Zed Bias, DRS

Huszonhatodszor jelentkezik a melbourne-i Plasma Audio, és megint nem okoz csalódást. A közreműködők külön-külön is kiválóak, nem is lehet kérdés, hogy közös munkájuk is remek. Egyenes, visszafogott, mégis erőteljes kopogás (erőteljes Skeptical-ízzel) és hip-hopból induló, mediterrán hangulatú finomság, a közös jellemző DRS orgánuma.

Sensus - Displaced EP (Cyberfunk)

Xtrah kiadója nem halmozza a megjelenéseket, de amikor előrukkol valamivel, akkor nagyot szól. A producer - akit amúgy főleg a Noisia ihletett - még csak öt éve van a pályán, de a hangzásán ez nem hallatszik. A címkére jellemző eklektikus, fémes-gliccses-technós anyagot dobott össze, amelyen a halftime 3-2-es győzelmet arat a drum and bass felett, de ez egy olyan meccs, ahol a vesztes is győztes.

Draize - Guttermouth EP (Lost Recordings)

Csendben teszi a dolgát a Lost Recordings, nem keresi a hájpot, mondjuk ez nem is baj, így legalább megőrzi a hangzását az ínyenceknek, akik hajlandók időt szánni az értékesebb megjelenések keresésére. Draize EP-je minden igényt kielégít, helyet kap rajta a techstep-aroma, a vokális mélység, a techy minimál és a tartalmas halftime is. Figyeljetek oda a srácra!

Wingz - Confined Remixes (Demand)

Egy zene, három verzió. Az osztrák Wingz 2017-es zenéjét InsideInfo zaklatottabbá tette, de csak annyira, hogy még éppen ne legyen idegesítő. A Mystic State egy remek deep dubstep köntöst varrt neki (az ilyesmi számok miatt szerettük meg anno Youngsta szettjeit), Solace meg - aki egy remixversenyen nyerte el a megjelenés lehetőségét - egy mély tánctér-repeszgránátot hegesztett össze belőle. Ilyen egy jó remix-EP!