Brainwork

Az ausztrál producer legfrissebb – és eddigi legjelentősebb – eresztése a Mystic State vezette The Chikara Project címkéjével megjelent EP-je, amelyet a honfitárs mnml-lal hozott össze. 2020-ban szerepelt a Fokuzon és a holland Differential-nél is, december elején debütál a Galacy-nél Leniz anyagán, és biztosak lehetünk benne, hogy folyékony, zenei produkciója jövőre még magasabb szintre emeli majd.

Minor Forms

Szólóban kevésbé ismert az arc, de ha azt mondom, hogy az Arcatype trió egyik harmadáról van szó, akkor rögtön jobban fekszik a neve, nem? Debütáló EP-je szeptemberben jött ki a Vandalnál, és nálunk eléggé be is talált. A producer ízes tech soundjában ott van a visszafogottság és a vadulás, az ötletesség, a változatosság, úgyhogy ne legyenek kétségeink, 2021 elég jó év lehet számára.

Revan

Nem véletlenül szól nagyot a bristoli Revan No Royalties című EP-je, amely nemrég jött ki a Flexout-nál: a producer, aki 2019 óta jelentet meg önálló zenéket, a számos alkalommal bizonyított Ill Truth tagja. Számait hallgatva elég nehéz egy helyben álldogállni, reméljük, jövőre lesz már lehetőségünk igazi tánctereken is lépegetni az újdonságaira.

Jolliffe

Emberünk az egyik legizgalmasabb producer napjainkban, aki az egyenes folyékonyságban, a széttört, glitchy hangzásban vagy szigorú kopogásban egyaránt érvényesülni tud. Az idei éve elég jól sikerült, a Spearheadnél kezdett, majd az Ulterior Motive-féle Guidance Music-nál fejezte be (eddig) a 2020-as megjelenések sorát. Vajon a jövő év hozza meg neki a még nagyobb áttörést?

Leniz

A 18 éves holland producer szimpatikus vonása, hogy nem ül fel ezredikként napjaink jump-up- vagy neuro-bandwagonjára, sőt. Már-már tanári módon osztja a finomságot, olyannyira, hogy ha nem tudnánk, milyen fiatal, akár egy tapasztaltabb zenészt is elképzelhetnénk helyette. Eddigi munkásságát a Soulvent, a Galacy vagy a Fokuz neve fémjelzi, és száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy a következő jó néhány évben meghatározó szereplője lesz a soulful szcénának.